DSCF2261Marianne Jørgensen:  Daglig Leder,  og pædagogisk konsulent på Pilegaard, har tidligere arbejdet med kontor/regnskabsadm. Er derefter uddannet SSA-assistent og har via sin udd. og efterfølgende jobs stor erfaring med at arbejde med personer med fysisk/psykisk handicap.  Udover at være aktiv i div. beskæftigelse projekter, har Marianne div. opfølgning til vores samarbejdskommuner, Bo- og støttecentre, samt pårørende.

Ken Søbæk: Uddannet landmand og pædagog, udover sit job på Pilegaard er han stadig aktiv landmand. Ken bruger sine uddannelser i det daglige arbejde med medarbejderne på Pilegaard. hvor beskæftigelse primær er div. markarbejde og opgaver af håndværksmæssige karakter.

Kristoffer Ovesen: Kristoffer har mange års erfaring i at arbejde med mennesker, som skal støttes og vejledes, Kristoffer er i det daglige med i beskæftigelsen i "udegruppen"

                                                                                                           
Dorte Pedersen, er ansat pr. 15 oktober 2016, Dorte er uddannet pædagog, ligeledes med en lang karrierer i det sociale arbejde. Dorte er med i den daglige beskæftigelse både i "indegruppen" og  "udegruppen" Dorte er kendt i huset, da hun gennem en årrække har deltaget aktivt i vores Sensommermarked.

 

Det er medarbejdernes tarv og lysten til at skabe noget anderledes, der driver værket, hvor vejen fra ord til handling er kort.

 

 

 

Initiativtager

poulPoul Højgaard grundlagde i 2003 Pilegaard sammen med Karin Sievers. De to havde igennem flere år arbejdet sammen på en beskæftigelsesinstitution på Fyn.

Før Pilegaard drev Poul Højgaard igennem 22 år ”Kastaniely” – en beskæftigelsesinstitution under Fyns Amt. Før det var Poul Højgaard selvstændig landmand med egen bedrift. Interessen for landbruget var årsag til, at Poul i 80erne blev formand for LR80(en alternativ landboforening). Poul har også været formand for ”Skole & samfund”, politisk aktiv og medejer af Katterød Kunsthåndværk.

Pr. 1. januar 2016 gik han på pension og Marianne Jørgensen har siden været daglig leder.