DSCF2280De første medarbejdere hentes kl. 8.00 på Ringe st. Nogen møder senere – afhængig af, hvor de kommer fra.

Tre dage om ugen arbejdes der til kl. 14.00 og to dage til kl. 13.00.

De fleste medarbejdere har en ugentlig hjemmedag. På hjemmedagen klares personlige gøremål, somregel med hjælp fra hjemmevejleder eller personalet fra de enkeltes Bofællesskab.

Pilegaard er en gammel landbrugsejendom på ca. 10.000 m2, hvor agerjorden er solgt fra. Der er dog bevaret ca. 8 ha jord, hvoraf en stor del er skov.

På Pilegaard er der indrettet gartneri, frugthave samt mark hvor der produceres grøntsager. 

Grøntsagerne sælger vi fra vores egen Landbutik. I Landbutikken sælges alt hvad vi producerer her på Pilegaard,  Friske grøntsager, frugt og bær i sæson, kløvet brænde, og optændningsbrænde.  Diverse marmelader, gele og sylteting  - ALT ER FRA EGEN AVL .

I vinterhalvåret arbejdes der i skoven med brænde, på værkstedet bliver der  repareret gamle møbler, som folk har foræret Pilegaard.  Gennem vinteren bliver der produceret marmelader mm. som sælges i Landbutikken.

I haven omkring Pilegaard, er der plantet forskellige sorter af Pil, som bliver høstet i Jan - marts måned, dette sælges også i vores Landbutik

Pilegaard omkranses foruden af marker med afgrøder også af et stort haveanlæg og et ditto stuehus. De ansatte har både opgaver ude og inde, med huslige opgaver, som tilberedning af frokost, kagebagning, kaffe, te og almindelig oprydning.