DSCF2254Pilegaard er en arbejdsplads for 24 personer med nedsat funktionsevne.  Pilegaard kalder sig selv for en anderledes arbejdsplads.
På initiativ af Poul Højgaard blev Pilegaard startet i 2003. Han gik pr. 1. januar 2016 på pension, og i dag er det Marianne Jørgensen, ansat på stedet siden 2009, der er daglig leder og får dygtig assistance af Ken Søbæk, Kristoffer Ovesen og Dorte Pedersen.
Dertil kommer frivillig, ulønnet arbejdskraft, som er en stor hjælp, som vi er meget taknemmelige for.
Pilegaard er en gammel landbrugsejendom med nu otte hektar jord. Her kan de 24 medarbejdere arbejde med landbrug, skovbrug, juletræer, gartneri, ligesom de også er ansvarlige for madlavning, rengøring m.m.

Et ekstra tilbud

- Vi er et ekstra tilbud til kommunernes vifte af beskæftigelsestilbud til borgere med nedsatte funktioner, fortæller Marianne Jørgensen. Vi er ikke et bosted, men et dagstilbud. Vores medarbejdere tilbydes et praktikforløb, hvor både medarbejderen og vi har mulighed for at finde de beskæftigelsesområder, som passer bedst til den enkelte.
- De 24, vi har plads til, har for de flestes vedkommende været her i mange år, og de har hver sit ansvarsområde. Det kan være ansvaret for vores to traktorer, andre af gårdens maskiner, vores hønseri, drivhusene, køkkenet, rengøring, gårdbutikken, skov- og brændeafd. eller sømudtrækkerafdelingen, der gør gammelt træ fra f.eks. nedrivning af et hus egnet til brænde.
- Vi vil derfor også gerne høre fra firmaer, der har genbrugsmateriale i overskud eller brug for hjælp til at komme af med det på fornuftig vis.

Butik og loppemarked

- Vi sælger vores hjemmelavede produkter fra vores butik, og en gang om året holder vi et stort loppemarked i forbindelse med vor sensommermarked i september. Her kommer der omkring 75 udstillere udefra, og vi får op mod 5000 gæster.
- Det er årets højdepunkt, men alle er velkomne til at kigge ud til os nårsomhelst. Vi elsker at få besøg, og der er gode varer at købe herude. Godt brænde, marmelade, æg og meget andet har vi altid til salg, siger Marianne Jørgensen.

Pilegaard er en arbejdsplads for 24 personer med nedsat funktionsevne og springbræt for unge med problemer

Træf aftale om besøg hos os

Til hverdag er du/i altid velkommen På Pilegaard er de ansatte altid glade for besøg, men gården er først og fremmest en arbejdsplads, så derfor bedes interesserede besøgende, så vidt det er muligt, altid indgå aftale i god tid, vi kan træffe på følgende nr. Mail: mail@pilegaard.info eller 62 64 19 47 Mobilnr. Marianne Jørgensen - 61 75 78 17

Vi er medlem af LEV

Pilegaard er medlem af foreningen LEV ved Formand Ulla Stick. PIlegaard er under tilsyn af " center for opholdesteder, Botilbud samt plejefamilier"

Vort idegrundlag

Pilegaard benyttes først og fremmest som arbejdsplads for ca. 24 fastansatte personer med nedsat funktionsevne. Men også som et springbræt for især unge mennesker, der kan få afklaring på, om de skal på et beskyttet værksted, tilbydes skånejob på en ordinær arbejdsplads eller noget helt tredje.

Det har vi lavet det seneste år

05-04-16
Det har vi lavet det seneste år

De ansatte på Pilegaard er meget aktive. Nedenfor følger en liste med de seneste mange gøremål, som de nuværende 24 fastansatte har løst igennem det seneste år: sat 2.000 stiklinger til...

bundinfo pilegaard

Gæster i dagGæster i dag21
This_WeekThis_Week82
Gæster i denne månedGæster i denne måned713
Alle gæster til nuAlle gæster til nu44024